Silent Disco (50 koptelefoons + 1 zender)

189,00 excl. BTW

Per dag:

Een silent disco set huren is enorm populair. Het heeft dan ook veel voordelen. Je hoeft er bijvoorbeeld geen grote geluidsinstallatie met speakers voor neer te zetten en bezorgt je buren geen geluidsoverlast. Dat maakt silent disco huur ook erg aantrekkelijk voor tuinfeesten, dakterrassen, campings en andere buitenlocaties. Het ontbreken van een professionele installatie heeft geen invloed op het geluid. De headphones die je bij je verhuur silent disco ontvangt zijn namelijk van topkwaliteit.

Silent disco huren met één of meer zenders

Onze silent disco pakketten bevatten standaard één zender. Deze koppel je via de bijgeleverde aux-kabel aan de usb-poort van het apparaat waarop je de muziek afspeelt. De silent disco huur zender zorgt ervoor dat de gasten van je feest de muziek via hun koptelefoons kunnen horen. Wil je een stille disco huren met de mogelijkheid meerdere muziekstijlen, playlists of dj’s tegelijkertijd af te spelen? Dan heb je naast extra muziekspelers ook extra silent disco zenders nodig. Op een apparaat kan je namelijk slechts één zender aansluiten. Door een of meer zenders aan je huur silent disco toe te voegen kunnen je gasten via een knop op hun koptelefoon kiezen naar welke dj ze luisteren. Een zender heeft een bereik van 500 meter. Daarmee zijn ze ook geschikt voor grotere binnen- of buitenfeesten. Je kunt maximaal twee extra zenders bij je silent disco set huren.shutter stock -silent disco

Beschrijving

Geef je binnenkort een feest en wil je daarvoor een silent disco set huren? Dan ben je bij Mirakel Promotions aan het juiste adres.

Wij bieden silent disco huur sets aan voor grote evenementen en kleine privéfeesten.

Silent disco huur sets bestaan uit koptelefoons en een zender.

Op de zender sluit je je laptop, telefoon, iPad, tablet of pc aan. Heb je de beschikking over een complete dj-set? Dan kun je zelfs die gebruiken.

Het doorsturen van de muziek naar de zender gebeurt door middel van een aux-kabel.
Deze is bij een stille disco huren inbegrepen. Een silent disco verhuur pakket is uit te breiden met extra silent disco koptelefoons en zenders.
Je kunt dus altijd de gewenste silent disco set samenstellen.

  • ✓ Eenvoudig in gebruik, sluit aan op je telefoon, laptop of tablet
    ✓ Geschikt voor thuis, op de camping en voor grote evenementen
    ✓   Andere aantallen op aanvraag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silent Disco (50 koptelefoons + 1 zender)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *