Terug

Interactive playsystems Disco springkussen

Afmetingen

Breedte: 5 m
Lengte: 5 m
Hoogte: 5 m

Specificaties

220 Watt
20 min.
2 personen
Aanhanger nodig
Ja
Ja
Ja

€ 170,00 per dag
€ 205,70 (inclusief BTW)

Omschrijving


 Nieuw en uniek in Europa interactive playsysteems.

Elke set omvat 10 lampen die u in het springkussen plaatst. Bij aanvang wordt er een rood en een groen team/speler gekozen. Na het startsein branden de lampen om de beurt rood en groen.  Wanneer een brandende lamp wordt aangeraakt gaat deze uit, klinkt er een geluid  en telt het systeem een punt. De lampen blijven om de beurt branden totdat het spel is afgelopen. De speler/team die de meeste lampen in zijn kleur heeft uitgedrukt heeft de meeste punten en is dus de winnaar.

De set wordt geleverd met 10 lampen en een scorepaneel met bedieningstoetsen. Er kan gekozen worden voor verschillende thema-geluiden en 3 verschillende spelmogelijkheden.

 

Met dit fantastische unieke systeem wordt het springkussen Disco en Boog en de attractie Arena en Bungeerun een unieke uitdaging voor alle leeftijden.  De kinderen krijgen er geen genoeg van om dit spelelement toe te voegen aan deze springkussens en attracties. Boek dus snel en laat de kinderen nog actiever spelen.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen


Pre-order

De pre-order bevat (nog) geen artikelen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en klik op 'Toevoegen aan pre-order' om artikelen toe te voegen.

Klik hier voor meer informatie over toe te reserveren.


Nieuwsberichten

Feestversieringen

Alles voor verjaardagen, bruiloften en geboorte versieringen vindt u vanaf nu ook bij de Rekreatiebaron.

U vindt alles onder rubriek feestobjecten.


Nieuwsbrief Rekreatiebaron

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder uw emailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.