Let op ! de prijzen zijn niet allemaal actueel.We zijn nog in opbouw van de nieuwe webwinkel/verhuurpagina. De bedrijfsfeesten, events , en andere projecten gaan gewoon door.

Deze site zal binnen 2 maanden offline gaan en doorgelinkt worden naar ons nieuwe adres. (offertes zijn altijd vrijblijvend)

 

Wanneer u in ons ruime assortiment een keuze heeft kunnen maken voor een of meerdere artikelen dan kunt u bij het gewenste artikel  Toevoegen aan de offerte aanvraag.  Het artikel wordt dan rechts boven in uw scherm toegevoegd aan het gedeelte Offerte aanvraag . Hier kunt u zien welke artikelen hier allemaal al in zitten en kunt u nog eventuele wijzigingen aanbrengen.

“Naar uw offerte aanvraag “.Op het moment dat u een artikel toegevoegd wordt er kort een melding getoond dat het artikel toegevoegd is aan de pre-order. Waarna u weer verder kunt gaan met artikelen selecteren indien gewenst. Als u alle artikelen heeft “verzameld” kunt u klikken op  Daar ziet u een totaaloverzicht met alle geselecteerde artikelen en de totaalprijs van uw aanvraag. Ook hier kunt u eventueel nog aanpassingen doen.

Persoonlijke gegevens

Als alle artikelen correct zijn kunt u klikken op volgende en wordt u gevraagd om uw gegevens in te vullen. Klik vervolgens op “registeren” om uw gegevens vast te leggen. Heeft u al een account dan kunt u ook inloggen in plaats van opnieuw uw gegevens invullen.

Aanvullende informatie

Naast uw persoonlijke gegevens kunt u ook aanvullende informatie invullen, waarbij de reserveringsdatums verplicht zijn.

Bezorgen en ophalen
Wanneer u wilt dat wij de artikelen bij u komen bezorgen en ophalen dan kunt u dit hier aangeven. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Opzetten en afbreken
Wanneer u wilt dat wij de artikelen bij u komen opbouwen en deze ook weer afbreken dan kunt u dit hier aangegeven. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Begeleiding (min. 4 uur)
Wenst u professionele begeleiding bij de artikelen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 4 uur. Een (of meerdere) medewerkers van De Rekreatiebaron zullen u dan begeleiding. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Bevestigen

Nadat alles is ingevuld klikt u op “Gereed”. Uw offerte wordt dan aangemaakt in ons systeem. U krijgt op het scherm een bevestiging hiervan en na enkele ogenblikken ook automatisch een e-mail met daarin een overzicht van uw offerte.

Uw order is nog niet definitief

Op het moment dat u uw offerte heeft verzonden is uw order nog niet definitief. Wij zullen in ons systeem kijken of alle artikelen op de gewenste data beschikbaar zijn en of alles klopt. Indien nodig nemen wij contact met u op. Als alles beschikbaar is en klopt, krijgt u van ons nog een definitieve bevestiging of offerte.

Meer informatie

Voor meer informatie over het reserveren van (een) artikel(en) kunt u ons bereiken: per telefoon 0314-216151, per e-mail of via het contactformulier.

U ontvangt dan binnen 48 uur van ons bericht terug.